Уважаеми клиенти,

винаги сме се стремяли да поддържаме максималко високо качество при възможно най-достъпни цени, като никога не сме увеличавали стойността на телекомуникационните ни услуги от самото ни създаване през 2007 година. За съжаление, вследствие на натрупаната инфлация и увеличението на цените на горива, ток, лицензи, материали, както и за да запазим и подобряваме качеството на услугите и поетите към Вас ангажименти, е необходима актуализация на цените на месечните абонаменти.

Съобразено с това Ви уведомяваме, че:

считано от 01.05.2022 г. всички абонаментни услуги за интернет, които нямат действащ срочен договор или той е изтекъл, ще бъдат увеличени с 5,00 лв. с включено ДДС на месец. При сключване на срочен договор за 24 месеца, увеличението на цената ще бъде съответно с 2,00 лв. с ДДС на месец. Тези условия важат за всички тарифи и населени места на самостоятелна услуга за достъп до интернет.

Цените на всички пакетни услуги, които нямат действащ срочен договор или той е изтекъл ще се увеличат съответно с 5,00 лв. с включено ДДС на месец. При сключване на срочен договор за 24 месеца, увеличението на цената ще бъде съответно с 2,00 лв. с ДДС на месец. Тези условия важат за всички тарифи и населени места, където имаме покритие и техническа възможност за предлагане на тази услуга.

Тази актуализация касае частни или юридически лица, ползващи услуги на тарифи предназначени за частни лица.

Всички юридически лица на бизнес тарифи, ще получат индивидуална оферта за сключване на споразумение при нови условия.

Надяваме се , че ще бъдем разбрани правилно и ще продължим да работим заедно и занапред!

Благодарим за разбирането!