Настек Нетуърк е специализирана фирма, предлагащ голям набор от услуги за дома и офиса: интернет, стационарен телефон, видеонаблюдение и много други. За осигуряване на качество, скорост и защита на информацията ние използваме и непрестанно интегрираме последните нововъведения в информационните технологии.

    За гръбнак и свързаност на основните точки сме изградили стабилна подземна оптична мрежа, който покрива почти всички населени места в общините Казанлък и Павел Баня. По този начин гарантираме на своите клиенти безпроблемност на услугата, високоскоростен достъп до интернет и защита от външни атмосферни условия. В процес сме на изграждане на Пасивна оптична мрежа (PON), която максимално ще ограничи проблеми произтичащи от захранването и електропреносната мрежа и ще даде още по-голяма сигурност и гарантираност на услугата до абонатите.

    За отдалечени и труднодостъпни райони успешно сме въвели и използваме последните технологии в безжичните мрежи. Всички наши точки за достъп работят на последните стандарти и предоставят висококачествен и неограничен достъп до интернет, както да домашни, така и за бизнес абонати.

    Освен интернет, ние можем да Ви предложим и голям набор от допълнителни услуги:

  • продажба на лаптопи, компютри и компоненти
  • гаранционен и извънгаранционен сервиз
  • рециклиране и пълнене на тонер касети и ремонт на печатащи устройства
  • изграждане на системи за сигурност (видеонаблюдение)
  • изграждане на локални мрежи (вътрешно структурно окабеляване)
  • абонаментна техническа поддръжка на малки, средни и големи предприятия.

    В заключение можем да отбележим, че клиента за нас е от първостепенно значение, като за тази цел сме изградили и продължаваме да интегрираме най-качествените решения, познати днес на световния пазар. Оборудването, което използваме е от световно известни производители, доказали своето качество през годините. Всички наши служители са високо мотивирани и се стараят да предложат на нашите клиенти най-добрите условия според нуждите им.

Харесайте ни във Facebook
Recommend us on Google Plus